Home > Thema's > Industry > Industrieel Shutdown Management

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Uw trainers

Uw trainers en shutdown experts:


Paul Casteleijn, (1955), studeerde werktuigbouwkunde op de Universiteit van Twente. Na zijn studie heeft hij in verschillende (leidinggevende) functies invulling gegeven aan verbeteringen binnen Engineering en Onderhoud en is hij als consultant bij vele grote industriële ondernemingen. Zijn kennis en ervaringen worden binnen breed gebruikt in zowel interim als consultancy rollen bij de verschillende grote projecten, specifiek binnen Asset-, Onderhouds- en Turnaround Management. Ook neemt hij deel aan kennismanagement ontwikkelingsprojecten in samenwerking met Nederlandse bedrijven en instituten, zoals World Class Maintenance en de Universiteiten Twente & Groningen.


Henk van der Heide, (1970), is een hands-on projectmanager die zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in TA management. Met name op het gebied van projectcontrol heeft hij zijn sporen verdiend. Behalve het leiden van projecten geeft Henk ook ondersteuning op het gebied van projectcontrol via coaching/ consulting/ training en of (gast)college.


Eric Commeren
, (1971), is zijn loopbaan gestart in ontwerp en fabricage van apparaten voor de energie en petrochemische sector. Vervolgens heeft hij in diverse functies gewerkt binnen de energie productie, waar hij zijn ervaring op het gebied van onderhoud en shutdowns heeft opgebouwd. Binnen Stork Technical Services staat hij in voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten van de business line “Asset Management Consultancy” voor de energie sector en de activiteiten op het gebied van shutdown management.


 Stork Technical Services (STS) is een, van Nederlandse origine, wereldwijd opererende multinational, met 14.500 medewerkers en is goed voor een omzet van ruim 1.3 miljard euro. STS is een kennisintensieve partner in (integrale) technische dienstverlening voor installaties en machines. Voor de industriële markt is STS regionaal georganiseerd en dus dicht bij de klant. Daarnaast beschikt STS over een groot aantal technische specialisten met verschillende expertise. 600 consultants op het gebied van Asset Management Solutions wereldwijd focussen zich onder andere op Power, Public Transport, Chemicals en Oil & Gas. Stork Technical Services is een onderdeel van Stork B.V. Voor meer informatie zie www.stork.com

 

 

Contact

Wilt u meer inhoudelijke informatie over deze opleiding? Neem dan contact op met opleidingsadviseur Peter Moltmaker: p.moltmaker@iir.nl

020 - 580 54 62

 

Informatie

Locatie Hotel Princeville, Breda
Data Al geweest
Prijs € 3299
Aanmelden Reserveren Brochure aanvragen
  • 9503 keer bekeken

Reacties

"De training vond ik een eye-opener voor wat ik al jaren doe, maar nu in een totaalpakket''

''Een training door kundige professionals met actuele praktijkervaring.''

''Uitstekend passend bij de praktijk, gevarieerd en leerzaam.''

''Leerzaam, en ook toepasbaar voor de huidige werkomgeving. Handig voor toekomst en wellicht grotere stops!"